Substancje aromatyczne odpowiedzialne za smak i zapach win owocowych (…)

utworzone przez | mar 13, 2023 | 0 komentarzy

W najnowszym wydaniu drukowanym „Przemysłu Spożywczego” opublikowałem artykuł o procesach biochemicznych odpowiedzialnych za powstawanie smaków i aromatów win owocowych produkowanych tradycyjną metodą winiarską (bez sztucznych dodatków aromatycznych). Wina takie zaliczane są do kategorii win premium i stają się coraz bardziej popularne w Polsce i na Świecie.

Pełną treść artykułu mojego autorstwa znajdziecie Państwo poniżej w pliku PDF. Oryginalnie artykuł ukazał się w czasopiśmie „Przemysł Spożywczy”.

Autor: Robert Wieprzkowicz

Może zainteresują Cię także:

Komentarze:

0 komentarzy

0 komentarzy

Wyślij komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *